GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
19 Mart 2023 Pazar 20:47

Şahan Gökbakar ve Kerem Kınık arasında ''Recep İvedik'' atışması!

Şahan Gökbakar ile Kızılay Başkanı Kerem Kınık arasındaki atışma devam ediyor. İkli arasında bu kez ''Recep İvedik'' üzerinden tartışma yaşandı. Gökbakar, Kınık'a çağrısını yineliyerek '' Onurlu ol, Istifa et'' dedi. 

Deprem felaketi sırasında çadır saatığı ortaya çıkan Kızılay'ın başkanı Kerem Kınık ile Şahan Gökbakar arasındaki atışma kaldığı yerden devam ediyor. 

Kınık, Gökbakar ile ilgili son olarak ''Şahan gelsene afet bölgesine birlikte depremzede vatandaşlarımıza hizmet edelim. Bak ben kırk günde bölgede 15.000 km yol yapmışım. İnan kaba saba da olsa içinde insaniyet ve vicdan taşıyan Recep İvedik gerçek hayatta yaşasaydı o gelir bizimle birlikte hizmet eder, çorba yemek dağıtırdı. Hadi gel sahaya dertleşiriz biraz.'' paylaşımını yaptı. 


Şahan Gökbakar ise Kınık'a şu şekilde yanıt verdi;
 

''Kerem bey, afet bölgesine hizmet etmek,sahada olmak benim işim değil, senin işin. Ben maddi ve ayni yardım yapıyorum, çocuk okutuyorum. Recep Ivedik'e gelince! Eğer gerçekte olsa ve senin afette çadır sattığını duysaydı varya offf!! Anladın sen onu... Onurlu ol, Istifa et!