GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
20 Aralık 2022 Salı 12:53

Kaçak elektrik kontrolü yapan personeli rehin aldı!

Batman'da bir esnaf kaçak elektrik kontrolü için iş yerine giden Dicle Elektrik personelini üç kişiyi rehin aldı. Esnaf iki personeli serbest bırakırken rehin tutulan personelin kurtarılması için olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Batman’da Rıhan Caddesi Çamlıtepe Mahallesi’ndeki bir halı yıkama işletmesinin kaçak elektrik kullandığı ihbarı üzerine, Dicle Elektrik AŞ’nin 3 personeli kontrol amacıyla iş yerine yönlendirildi.

Bu görevliler iş yerinde kaçak elektrik kontrolü yapmak isteyince iş yerindeki esnaf tarafından rehin alındı. İki personeli bırakan kişi, 1 personeli iş yerinde alıkoydu.

Söz konusu personelin kurtarılması için olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

TESLİM OLDU!

Batman’da 3 enerji şirketi çalışanını rehin alan ve 2’sini serbest bırakan N.K. (41), İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ın ikna çalışmasıyla silahını bırakarak teslim oldu. N.K. ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç yaptığı açıklamada, “Vatandaşımızın bir iş yeri var. İş yerinden enerji şirketi ile ilgili küçük bir sorun yaşamışlar. Bunu sorun eden vatandaşımız, görevlileri rehin almak suretiyle bir eylem yapmış. Şu anda bir problem yok. Enerji şirketi ile irtibatlıyız. Vatandaşımızla görüştük. Sorun çözüldü. Rehine yok. Kendisi de teslim oldu. Yaralı da yok” dedi.