GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
18 Ekim 2024 Cuma 13:06

Başkan Türkmen muhtarlarla buluştu!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle ilçede birlikte görev yaptığı muhtarlar ile kahvaltıda bir araya geldi

Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle ilçede birlikte görev yaptığı muhtarlarla düzenlenen kahvaltıda buluştu. Nazarköy’de düzenlenen kahvaltıya, İlçe Kaymakamı Musa Sarı, İlçe Emniyet Müdürü Salih Şen, İlçe Jandarma Komutanı Halil Yaşar Güzel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, belediye başkan yardımcıları, belediye birim sorumluları ve Kemalpaşa’nın 49 mahallesinin muhtarları katıldı.

“HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ”

Etkinlikte yaptığı konuşmada tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayan Başkan Türkmen, muhtarların yerel yönetimle halk arasında köprü vazifesi gördüğünü vurguladı. Türkmen, “Siz değerli muhtarlarımız, halkımızla en yakın temas halinde olan, onların taleplerini ve ihtiyaçlarını bizlere ileten önemli birer yol arkadaşımızsınız. Görev süremiz boyunca her zaman yanınızda olacak, Kemalpaşa halkına en iyi hizmeti sunmak için sizlerle el ele çalışmaya devam edeceğiz. Bu süreçte bize verdiğiniz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum,” dedi. Başkan Türkmen, ayrıca muhtarların yerel yönetim süreçlerindeki katkılarını takdir ettiğini belirterek, belediyenin imkânları doğrultusunda tüm mahallelerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerini ifade etti.


Ardından konuşma yapan İlçe Kaymakamı Musa Sarı, muhtarların halka ulaşma noktasında önemli bir görev üstlendiklerini ve üstlendikleri görevin büyük önem taşıdığını belirtti. Muhtarların, görevlerini özveriyle yerine getirdiklerini ifade eden Sarı, bu özel günde muhtarlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.