GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
14 Ekim 2024 Pazartesi 10:33

Başkan Eşki temizlik işçileriyle bir araya geldi

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Temizlik İşleri Şantiyesi’ni ziyaret ederek personelle bir araya geldi. Gün doğmadan başlayan mesaiden önce düzenlenen kahvaltıda çalışanlarla buluşan Başkan Eşki, temizlik personelinin Bornova halkı için taşıdığı önem ve sorumluluk üzerine vurgu yaptı. Özverili çalışmaları için teşekkürlerini sunan Eşki, Bornova’nın temizliği için vatandaşlara da önemli bir mesaj verdi.

Başkan Ömer Eşki, temizlik işçilerinin vatandaşların en büyük beklentilerinden birine yanıt verdiğini belirterek, "Bornova halkı için temizlik, en temel beklentilerden biri. Bu anlamda sizler büyük bir sorumluluk üstleniyorsunuz. Gecenizi gündüzünüze katarak, her gün bu şehri daha yaşanabilir kılmak için çalışıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

"En güzel temizlik kirletmemektir"

Ömer Eşki, temizlik personeline teşekkür ederken aynı zamanda Bornova halkına da çağrıda bulundu. Eşki, "En güzel temizlik, kirletmemektir. Hepimiz yaşadığımız çevreye karşı sorumluyuz. Eğer hep birlikte daha temiz bir Bornova için çaba harcarsak, kentimizi daha güzel bir hale getirebiliriz" diyerek vatandaşlardan duyarlılık talep etti.

"Bornova’nın temizliği için el ele veriyoruz"

Başkan Eşki, çevre temizliğinin sadece belediyenin değil, tüm Bornovalıların sorumluluğunda olduğunu ifade ederek, "Temizlik bir ekip işidir ve bu ekibin en önemli üyeleri vatandaşlarımızdır. Gelin el ele verelim ve hep birlikte daha temiz bir Bornova için çalışalım" dedi.