GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
17 Ocak 2020 Cuma 11:53

Göztepe'de savunma krizi

Türkiye Kupası'nda 4-3 mağlup olduğu Antalyaspor'a pazar günü lig sınavında konuk olacak Göztepe'de savunmada büyük sıkıntı var. Sanneh'i kodro dışı bırakıp, hakan'ı Adanaspor'a kiralayan, Veli ile de yolları ayıran sarı-kırmızılılarda kırmızı kart cezalı duruma düşen Titi'nin yanı sıra stoperlerden Alparslan ve Reis'in sakatlığı krize neden oldu. Teknik direktör İlhan Palut'un elinde stoper olarak sadece Leo kaldı

Abdullah ÇELEBİ/SONKALEİZMİR-Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Antalyaspor'a 4-3 mağlup olarak avantaj yitiren Göztepe, Süper Lig'de ikinci yarı öncesi savunmada büyük sıkıntı yaşıyor. Ligde pazar günü Antalyaspor'a konuk olacak sarı-kırmızılılarda, Kupa sınavında kırmızı kart gören Titi'nin cezalı duruma düşmesi ve sakat oyuncuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor. Stoperlerden Gambiyalı Bubacarr Sanneh'i kamp kadrosuna almayan, hakan Çinemre'yi Adanaspor'a kiralayıp Veli Çetin ile yollarını ayıran Göz-Göz'ün elindeki diğer iki stoper de sakatlığı sebebiyle Antalyaspor sınavında forma giyemeyecek. 
VEYSEL VE AHMET LİSTEDE
Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı çalışan Alparslan'ın ardından antrenmanda sakatlanan Wallace Reis'ten de kötü haber geldi. Brezilyalı oyuncunun en az 3 hafta takımdan ayrı kalacağı belirtildi. İzmir ekibindre stoperlerden Atınç Nukan da daha önce sakatlığı sebebiyle sezonu kapatmıştı. Kupa'daki Antalyaspor sınavında hafif sakatlığı olan Gassama'yı da riske etmeyen teknik direktör İlhan Palut'un lig karşılaşmasında stoperde Leo'nun yanına partner arayışına girdiği belirtildi. Yönetimin de transferde stoper bölgesine Kasımpaşa'dan Veysel Sarı ile Galatasaray'dan Ahmet Çalık için nabız yokladığı iddia edildi.