GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
16 Ocak 2020 Perşembe 15:51

Göztepe'ye Tripic'ten kötü haber

Göztepe'nin 400 bin euro bonservisle transfer ettiği Hırvat asıllı Norveçli Zlatko Tripic'in fiziksel olarak istenen düzeyde olmadığı öğrenildi. Norveç'te son maçını 40 gün önce oynayan, ligin sona ermesi nedeniyle de bu sürede bireysel çalışma yapmakla yetinen 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu için özel antrenman programı hazırlandı

Abdullah ÇELEBİ/SONKALEİZMİR-Göztepe'nin 1 yılı opsiyonlu 2 buçuk yıllık sözleşme imzaladığı Hırvat asıllı Norveçli oyuncu Zlatko Tripic'in fiziksel açıdan hazır olmadığı öğrenildi. 27 yaşındaki sol kanat oyuncusunun Norveç ekibi Viking Stavanger'deki son maçını 8 Aralık'taki Norveç Kupası sınavında Haugesund'a karşı oynadığı kaydedildi. Bu müsabakada attığı penaltı golü ile 1-0'lık skoru getiren ve Viking'e kupayı kazandıran isim olan Tripic'in resmi maç oynamadığı bu 40 günlük süreçte bireysel çalışmalar yapmakla yetindiği belirtildi. 
BONSERVİSİ 400 BİN EURO 
1 Aralık 2019'da sona eren Norveç Ligi'nde 24 müsabakaya 5 gol kaydeden Tripic için Göztepe teknik heyetinin özel bir çalışma programı hazırladığı ifade edildi. Göz-Göz'ün Norveç'in Molde takımında yetişen, Almanya'da Greuther Fürth ve Moldova'da FC Sheriff takımlarında da görev yapan Tripic için 400 bin euro (2 milyon 600 bin TL) bonservis bedeli ödediği öğrenildi.
LEKE YÜKSEKTEN UÇUYOR
Sarı-kırmızılılar, Molde'nin Nijeryalı santrforu Leke James konusunda ise frene bastı. Golcü oyuncunun alacağı ücret konusunda yüksekten uçtuğu ve imza parası istediği öğrenildi. Öte yandan sezon başında Menemenspor'dan transfer edilen stoper Veli Çetin'in sözleşmesi feshedilirken, sözleşmesi 2021'e kadar uzatılan diğer savunma oyuncusu Hakan Çinemre ise Adanaspor'a kiralandı.