GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
16 Ocak 2020 Perşembe 18:06

İzmir'e Milli maç müjdesi

Süper Lig'de 26 Ocak'taki Beşiktaş maçı ile açılacak Gürsel Aksel Stadı'na Futbol Federasyonu yetkilileri tam not verdi. Bugün stadı gezerek Süper Lig maçlarının oynanması konusunda olumlu rapor yazan yetkililer, tüm kriterlere uyan mabedin İzmir'in A Milli maç özlemine de nokta koyacağını müjdeledi...
Abdullah ÇELEBİ/SONKALEİZMİR-Süper Lig'de 26 Ocak'taki Göztepe-Beşiktaş maçıyla açılacak Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi, İzmir'in Milli maç özlemini de bitirecek. Futbol Federasyonu yetkilileri bugün İzmir'e gelerek stadı gezerken Süper Lig maçlarının oynanabileceği konusunda olumlu rapor yazdı.
Yetkililerin, ayrıca stadın tüm kriterlere uyduğunu ve A Milli Takımımız'ın da EURO 2020 öncesi hazırlık progamının durumuna göre Gürsel Aksel'in çimlerine ayak basabileceğini stat görevlilerine anlattığı öğrenildi. 
Son olarak 11 Şubat 2009'da o dönem Drogba ve Yaya Toure gibi yıldızların forma giydiği Fildişi Sahili Milli Takımı ile A Millilerimiz'in maçını Atatürk Stadı'nda izleyen İzmirli futbolseverler yaklaşık 11 yıldır milli maça hasret. 
PASSOLİG DE KURULUYOR
Gürsel Aksel Stadı'nda çimler hazır duruma gelirken, tribünlerin koltuklarının monte edilmesi tamamlandı. Futbolcu ve hakem soyunma odaları, localar, VIP restoran, basın tribünü ve basın toplantı salonu büyük oranda kullanıma hazır hale getirildi. Passolig sistemi için de bilet gişeleri stada getirildi ve kurulum işlemi devam ediyor.