GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
5 Aralık 2023 Salı 20:50

Mustafa Denizli'nin kızı İzmir'den belediye başkan aday adayı...

Türk futbolunun efsane teknik direktörlerinden Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli, İzmir'in Urla İlçesi'nden belediye başkan aday adayı oldu.

SONKALEİZMİR- Yerel seçimlerin gözde ilçelerinden İzmir Urla'da açık favori CHP'nin belediye başkan aday adayı sayısı 48'i buldu. Bu aday adaylarından 36'sı erkek, 12'si ise kadınlardan oluştu. CHP'den Urla Belediye Başkan Aday Adayı olanlar arasında ünlü bir isim de yer aldı. Türk futbolunun efsane teknik direktörlerinden Mustafa Denizli'nin Çiğdem Kayalı ile birlikteliğinden olan kızı Lal Denizli de Urla'dan belediye başkan aday adayı oldu. Lal Denizli, başvuruların son gününü olan bugün, dosyasını CHP Urla İlçe Başkanlığı'na teslim etti.

31 yaşındaki siyasal bilgiler mezunu Lal Denizli, 2020 yılında CHP İstanbul Gençlik Kolları'nda aktif olarak görev yapmıştı. Lal Denizli, 6 Şubat 2023 tarihli Kahramanmaraş merkezli 7,7 büyüklüğünde depremin ardından ise bölgeye gidip depremzedelere yardım etmişti. Lal Denizli, gençlik yıllarında ise magazin gündeminden düşmemişti. (Karataş Haber Ajansı)