GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
20 Nisan 2023 Perşembe 12:26

Menderes'te bayramlaşma...

Ramazan Bayramı öncesi geleneği bozmayan Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, mesai arkadaşlarının bayramını kutladı. Her bayram öncesi olduğu gibi mesai arkadaşlarıyla tek tek bayramlaşan Özkan, önümüze çıkan engel ne olursa olsun biz böyle kenetlenerek, birlik olursak her şeyin üstesinden geliriz dedi.

Menderes Belediyesi Başkan V. Özkan ilk olarak Özdere Şantiye, Gümüldür şantiye, Temizlik İşleri şantiye, Park ve Bahçeler Müdürlüğü şantiyesi, Fen İşleri şantiyesi, Evde Sağlık Birimi çalışanları ile bayramlaştı. Ardından belediye binasında çalışanları ile bir araya gelerek tüm çalışanların tek tek bayramlarını kutladı.

Bayram günlerine kavuşmanın, büyük onur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Özkan, “Ramazan Bayramının vatandaşlarımıza, personelimize, İslam alemine ve Yüce Türk Milletine bolluk, bereket, sağlık, barış, huzur ve kardeşlik getirmesini dilerim” dedi.

Belediye personeli ile güzel hizmetlere imza attıklarını kaydeden Özkan, personeline hitaben yaptığı konuşmada “Menderesimize yapmış olduğumuz her hizmette sizlerin emeği var. Emekleriniz için sizlere teşekkür ediyorum. Hepimiz devletimiz, milletimiz ve ilçemiz için çalışıyoruz. İzmir’in marka ilçesi Menderes’e hep birlikte hizmet ediyoruz. İlçemizin Marka ilçe olmasında şüphesiz ki gece gündüz çalışan, vatandaşlarımıza hizmet eden sizlerin alın teri var. Allah birliğimizi, dirliğimizi aramızdaki bu muhabbetti bozmasın. Biz hep daha iyiyi, daha güzeli nasıl yapabiliriz diye bir çaba içindeyiz. Hepinize göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı tekrardan teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da, daha güzel çalışmalara yine hep birlikte imza atacağız. Ben her birinizin, ailelerinizin ve sevdiklerinizin ayrı ayrı Ramazan Bayramını tebrik ediyor, nice güzel bayramlar geçirmelerini diliyorum” diye konuştu.