GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
7 Eylül 2021 Salı 12:20

Kılıçdaroğlu İzmir’e geliyor...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 10 Eylül Cuma günü İzmir’e gelecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde Dünya Belediyeler Birliği (UCLG) Kültür Zirvesi için kentte bulunan yabancı ülkelerin temsilcileri için Tarihi Agora’da verilecek akşam yemeğine katılacak olan Kılıçdaroğlu, ertesi gün ise Çeşme'de İzmirli işadamları ile buluşacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 9- 11 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek, 4. Dünya Belediyeler Birliği (UCLG) Kültür Zirvesi için hazırlıklar tamamlandı. İsveç, Hindistan, İspanya, Fransa, Portekiz, Çin, ABD, Meksika, İngiltere, Ürdün gibi çok sayıda ülkeden yöneticiler, akademisyenler ve bilim insanlarını ağırlayacak dev zirveye CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak. 10 Eylül Cuma günü kente gelecek olan Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde Tarihi Agora'da yabancı delegeler için verilecek akşam yemeğinde yer alacak.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, ertesi gün ise ESİAD’ın Çeşme'de düzenleyeceği ‘ekonomi’ başlıklı toplantının konuğu olacak. Eylül ayı içinde bir kez daha İzmir'e gelecek olan Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin yeni il binasını ile belediyelerin tamamlanan projelerinin açılışlarını gerçekleştirecek.