GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
2 Haziran 2023 Cuma 16:44

Kemal Kılıçdaroğlu o muhtarı aradı...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi CHP'li Ali Rıza Koçer'in, parktaki ağaçların kesilmesi konusunda yaşadığı tartışma sonucu darp ettiği Uğur Mumcu Mahallesi Muhtarı Hıdır Işık'ı aradı. Muhtar Işık'a geçmiş olsun dileklerini ileten Kılıçdaroğlu'nun üzüntüsünü de dile getirdi.

SONKALEİZMİR- Uğur Mumcu Mahallesi Muhtarı Hıdır Işık, bugün sabah erken saatlerde telefonunun çaldığını, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile kısa bir görüşme yaptığını anlattı. Kılıçdaroğlu'nun öncelikle kendisine geçmiş olsun dileklerini ilettiğini anlatan Muhtar Işık, "Sayın genel başkan, aynı zamanda üzüntüsünü de dile getirdi. Kısa bir görüşme oldu. Zaten ben de CHP üyesiyim. Ben de sayın genel başkana, yapılanın etik bir davranış olmadığını anlattım. Hak verdi" dedi.

Muhtar Işık, Ali Rıza Koçer'in ihraç edileceği duyumunu aldığını da dile getirdi.

293 mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri bir araya gelip Ali Rıza Koçer'i görevden alması için CHP’li Belediye Başkanı Gümrükçü’ye çağrıda bulunmuştu. Ardından CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu da Koçer'le ilgili disiplin sürecini başlattıklarını açıklamıştı.