GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
21 Mayıs 2023 Pazar 14:10

İzmirliler dikkat... Üç gün yağmurlu!

Meteorolojiden alınan verilere göre İzmir yarından itibaren yağışlı havanın etkisine girecek. Yağışlar perşembe gününe kadar aralıklarla devam edecek. Hava sıcaklıkları en düşük 15, en yüksek 29 derece...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahminlerine göre yağışlar pazartesi gününden itibaren başlayacak. Yağmur aralıklı olarak perşembe gününe kadar sürecek. Hava sıcaklıkları ise en düşük 15, en yüksek 29 derece olacak.

İşte 5 günlük hava tahmini:


Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamada, "Bölgemizde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların; İzmir'in Çeşme Yarımadası dışında kalan ilçeleri (Aliağa, Balçova, Bayındır, Bayraklı, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çiğli, Dikili, Foça, Gaziemir, Karşıyaka, Karabağlar, Kemalpaşa, Konak, Kınık, Kiraz, Menderes, Menemen, Narlıdere, Ödemiş, Tire ve Torbalı) yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor" denildi. Vatandaşlardan ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.