GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
3 Mayıs 2021 Pazartesi 14:10

İzmir'deki fenomen teröründe yeni gelişme!

İzmir'in Konak ilçesinde dün sosyal medyada kavga görüntülerini paylaşmak için iki kızı darbettikleri öne sürülen iki çocuk gözetim altına alındı. Fenomen olmak için iki kızı döven kızların daha önce de benzer şeyler yaparak sosyal medyada görüntülerini yayınladıkları ortaya çıktı.

Darbedilen İ.E. (14) ve H.K'nin (15) ailelerinin şikayeti üzerine çalışma başlatan polis, olaya karışanlardan ikisinin kimliğini belirledi.

Çocuk Şubesi ekiplerince gözetim altına alınan A.Ç. ve B.D. adlı kız çocukları, ifade işlemleri için emniyete götürüldü.

Dün, Konak ilçesindeki 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı'nda tanımadıkları iki kız tarafından darbedilen ve darbedilme anları 3 erkek tarafından cep telefonuyla kaydedilen İ.E. ve H.K'nin ailesi, darp raporu alarak saldırganlardan şikayetçi olmuş, aileler sosyal medyada görüntüleri yayımlamak için kavga çıkarıldığını ileri sürmüştü.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI
İzmir'in Konak ilçesinde, kendilerinden küçük kız çocuklarını dövüp, görüntüleri sosyal medyada paylaştıkları gerekçesiyle ifadeye çağrılan A.Ç ve B.D.'ye ait olduğu iddia edilen, yeni görüntüleri ortaya çıktı. 


Geçmiş tarihlerde çekildiği belirtilen görüntülerde A.Ç ve B.D.'nin, başka çocukları da darbettikleri, bu görüntüleri başka çocukların da çektiği görüldü. 

Öte yandan görüntülerin sosyal medyaya da yayınlandığı belirtildi.  

SERBEST BIRAKILDILAR!
Çocuklar, işlemlerin ardından çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince, adli kontrol şartıyla salıverildi.

Çocukların, İ.E. ve H.K'nin kendilerine hakaret ettiğini, kavganın bu nedenle çıktığını, sosyal medyadaki video paylaşımlarını kendilerinin yapmadığını ileri sürdükleri öğrenildi.