GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Kültür-Sanat
20 Eylül 2024 Cuma 14:37

Hülya Yasemin'in Renklerle Hayat sergisi Bornova'da!

Ressam Hülya Yasemin'in "Renklerle Hayat" adlı resim sergisi, Bornova Belediyesi Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi'nde sanatseverlerle buluştu. 17-22 Eylül 2024 tarihleri arasında ziyaret edilebilecek olan serginin açılışı sanatseverlerin de katılımıyla yapıldı.

Renklerin hayatla buluştuğu bir perspektif sunarak ziyaretçilere farklı bir sanat deneyimi yaşatan sergide, sanatçının 52 eseri bulunuyor. Sanatseverler, 22 Eylül 2024 tarihine kadar Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi'ni ziyaret ederek "Renklerle Hayat" sergisini gezebilecekler.

Açılış kurdelesini sanatseverlerle birlikte kesen Hülya Yasemin, resmin kendisi için duyguları anlatan büyülü ve sessiz bir dil olduğunu söyleyerek, “İç dünyamda yaşadığım ve hissettiğim birçok duyguyu renklerle, figürlerle anlatmaya çalıştım. Ürettiğim eserleri sergileme imkanı veren Bornova Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi.

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, kültür ve sanata ev sahipliği yapmaktan, sanatçılara destek olmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını söyleyerek, “Sanatın her alanında desteklerimizi artırarak sürdüreceğiz. Kültür ve sanatı Bornovalılarla daha iyi mekanlarda buluşturmak için fiziki yatırımlarımızı da bir bir ilçemize kazandıracağız” diye konuştu.