GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
11 Mayıs 2024 Cumartesi 21:32

Göztepe'de yer yerinden oynadı... Kupaya kavuştular!

1'inci Lig'de 2 hafta önce Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Göztepe son hafta Bodrum FK ile oynadığı maçın ardından şampiyonluğunu kutladı.

1'inci Lig'de Süper Lig'e çıkmayı 2 hafta önce garantileyen Göztepe, sezon son haftasında Bodrum FK ile 1-1 berabere kalırken, karşılaşma sonrası kupasına kavuştu. Maçın bitiminde saha ortasında dev bir platform kuruldu. Yöneticiler, teknik ekip, personel ve oyuncular teker teker anons edilerek platforma davet edildi. Müzik ve ışık gösterileriyle sahneye çıkan futbolcular ve teknik ekip büyük coşku yaşadı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Göztepe Başkanı Rasmus Ankersen de platforma berabere çıktı. Başkan Büyükekşi takım kaptanları Atınç, İsmail ve Yalçın'a kupayı takdim etti. Ardından futbolcular tribünleri dolaşıp Süper Lig coşkusunu doyasıya yaşadı. Olimpik branşlarında forma verilen sporcular da kupa törenleri öncesi tribünleri dolaştı.

ŞEHİR TURU

Gürsel Aksel Stadyumu'nda kupasını havaya kaldıran sarı-kırmızılılar ardından üstü açık otobüsle şehir turuna çıktı. On binlerce futbolsever caddelerde takımı büyük coşkuyla karşıladı. Taraftarlar Mithatpaşa Caddesi'nde otobüsü meşalelerle karşıladı. Havai fişek gösterileriyle gece renklenirken, ortalık 'Şampiyon Göztepe' tezahüratları ile inledi. Futbolcular da şampiyonluk kupasıyla taraftarı selamladı.