GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
11 Mayıs 2024 Cumartesi 18:12

Göztepe 1'nci Lig'e veda etti

Süper Lig'i garantileyen Göztepe, Trendyol 1. Lig'in 34. haftasında Bodrumspor 1-1 berabere kaldı.

Trendyol 1. Lig'in 34. haftasında Göztepe, Bodrumspor'la karşılaştı. Maç, 1-1 berabere sonuçlandı. Bodrumspor, 22. dakikada penaltıdan Kenan Özer ile öne geçti. Ev sahibi Göztepe ise 90. dakikada Atınç Nukan'ın attığı golle 1 puanı hanesine yazdırdı.

1'inci Lig'de 2 sezonluk mücadelenin ardından Süper Lig'de dönen Göztepe, ligde 34'üncü ve son hafta maçında Bodrum FK'yi Gürsel Aksel Stadı'nda ağırladı. Müsabakadan önce Göztepe Kulübü Başkanı Rasmus Ankersen'in katılımıyla eski kulüp başkanı Mehmet Sepil'e onursal başkanlık töreni düzenlendi.

Ankersen, Sepil'e üzerinde Mehmet Sepil'in minin olduğu ve "onursal başkan" yazılı Göztepe forması hediye etti. Ankersen ve Sepil daha sonra taraftarları selamladı. Karşılaşmayı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi de takip etti.

LEVENT YÜKSEL EKRANDAN MESAJ YAYINLADI

Karşılaşma öncesi Göztepe tribünlerinin simgesi haline gelen "Med cezir" şarkısını seslendiren Levent Yüksel'in video mesajı yayınlandı. Ankara'daki konseri nedeniyle İzmir'e gelemeyen Levent Yüksel, taraftarlara kulübün kuruluşunun yıl dönümü 14 Haziran'da birlikte olacaklarını söyledi.

Öte yandan sahada "Göztepe'ye Süper Lig'de başarılar gösterdi" yazılı pankartla ortaya çıkan Bodrum FK'lı futbolcular sarı-kırmızılı futbolcuları alkışladı.

MEHMET SEPİL: ONURSAL BAŞKAN OLMAK BÜYÜK BİR GURUR

Göztepe Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Sepil, gazetecilere yaptığı açıklamada, hayatının en mutlu anlarından birinin yaşadığını belirterek, "Başka bir şey yok. Göztepe'de onursal başkan olmak büyük bir hayal ve o gerçekleşti. Umarım hep birlikte daha güzel günler sürüyor" dedi.

"HAYALLERİMİ BİLSENİZ UYUMAZSINIZ"

Süper Lig'e katılmamalarını da değerlendiren Sepil, "Büyük bir emek var ama bu sefer sağlam geldi. Geçmiş deneyimler ve yeni yapılanmayla Süper Lig'e geri döndü. Benim meşhur bir sözüm vardı 'Hayallerimizi bilseniz, geceleri uyuyamazsınız.' Şu anda aynı şeyi düşünüyordum" diye konuştu.

Öte yandan Göztepe sezonun son maçına Süper Lig'de giyeceği formalarıyla çıktı. Göztepeli futbolseverler ise Gürsel Aksel Stadı'nı tamamen doldurdu. Kapalı alanda oynanan Gürsel Aksel Stadı'nda futbolseverler bayrak, flama ve pankartlarla adeta tribün gösterisi yaptı.