GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
18 Şubat 2023 Cumartesi 11:38

Christian Atsu, enkaz altında kalarak hayatını kaybetti

Hataysporlu futbolcu Christian Atsu'nun menajeri Murat Uzunmehmet, Atsu'yu enkaz altında bulduklarını ve hayatını kaybettiğini duyurdu.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ilde yıkıcı etkilere sebebiyet veren depreme Hatay'da yakalanan Hatayspor'un Ganalı oyuncusu Christian Atsu'dan üzücü haber geldi.

Depremin olduğu ilk günden bu yana kaldığı bina olan Rönesans Rezidans'ın enkaz altında kendisine ulaşılmaya çalışılan oyuncunun Türkiye temsilcisi menajer Murat Uzunmehmet 31 yaşındaki futbolcunun hayatını kaybettiğini söyledi.

Uzunmehmet, "Atsu'nun cansız bedenine enkaz altında ulaşıldı. Şu anda hala daha eşyaları çıkarılıyor. Telefonu da bulundu" dedi.

HATAYSPOR: CENAZE GANA'YA GİTMEK ÜZERE YOLA ÇIKTI

Hatayspor, deprem felaketinde hayatını kaybeden Christian Atsu'nun cenazesinin Gana'ya gitmek üzere yola çıktığını açıkladı.

Kulübün resmi hesabından yapılan açıklamada, "Başımız sağ olsun. Göçük altında kalarak hayatını kaybeden futbolcumuz Christian Atsu'nun cenazesi memleketi Gana'ya gönderilmek üzere yola çıkmıştır. Seni unutmayacağız Atsu. Mekanın cennet olsun güzel insan. Üzüntümüzün tarifi yok. Huzur içinde uyu" ifadeleri kullanıldı.