GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
30 Ocak 2024 Salı 21:54

CHP İzmir'de kritik buluşma.. Tugay ilçe adayları ile bir araya geldi...

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, genel başkan yardımcıları ile birlikte İl Başkanlığı binasında ilçe belediye başkan adaylarıyla bir araya geldi. Kritik buluşmada seçim kampanyaları ve çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. 

SONKALEİZMİR-CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Adnan Menderes Havalimanı'ndaki karşılama sonrası CHP İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.  Tugay, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ile görüştü. Tugay, daha sonra genel başkan yardımcıları Deniz Yücel ve Murat Bakan ile birlikte il başkanlığında 30 ilçenin belediye başkan adayları ile toplantı yaptı. 


Kritik buluşmada uyumlu çalışma vurgusu yapılırken, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi seçim kampanyaları ile saha çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. 



Başkan Tugay buluşma sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Tugay hedefinin İzmir'de bugüne kadar alınmış en yüksek oya ulaşmak olduğunu belirterek, "Karşıyaka'da bunu yaptık, büyükşehirde de bu hedefe ulaşabiliriz. Bu benim tek başıma başarabileceğim bir şey değil. Hep birlikte omuz omuza çalışarak başaracağız. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de önemli işler yaptı. Biz de çıtayı biraz daha yükseğe çıkarmak için çalışacağız" diye konuştu