GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
29 Ekim 2022 Cumartesi 10:16

Büyükşehir'den dikkat çeken video: 'Cumhuriyete iyi bak'

İzmir Büyükşehir Belediyesi, cumhuriyetin 99. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla dikkat çeken bir video yayınladı. Cumhuriyetin getirdiği kazanımların anımsatıldığı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk portresinin gösterildiği videoda "Cumhuriyete iyi bak, orada geleceğin var" denildi.

SONKALEİZMİR-İzmir Büyükşehir Belediyesi, cumhuriyetin kuruluşunun 99. yıl dönümü için "Cumhuriyete İyi Bak" başlıklı bir video yayınladı. Belediyenin ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in sosyal medya hesaplarından paylaşılan videoda cumhuriyetin kazanımları anımsatıldı. Videoda şu sözler yer aldı:

"Zifiri karanlığı ışıkla ören, huzurla saran güneştir cumhuriyet. Ona iyi bak. 99 yıl önce ne oldu? Ne kazandı dönüp bir bak. Unutturmak isteseler de sen unutma, hatırlat. Cumhuriyete iyi bak. Toprağında onun için akmış ata kanı var. Geçmişin ve geleceğin var. Onda egemenliğin var. Seçme, seçilme hakkı var. Adalet var. Senin için, bizim için, Türkiye için bağımsızlık var. Cumhuriyete iyi bak. Refahı adilce bölüşmek için, demokrasi için cumhuriyet var. Cumhuriyete iyi bak, orada geleceğin var"

Videoyu izlemek için görsele tıklayın...