GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
30 Ocak 2024 Salı 18:48

Bornova'da Eşki'ye coşkulu karşılama...

CHP Bornova Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Ömer Eşki, Ankara dönüşü ilçede coşkuyla karşılandı. Bornova Cumhuriyet Meydanı'nda meşalelerle karşılanan Eşki, "Hepinize söz veriyorum. Hiçbirinize hayat boyu bir utanç yaşatmayacağım. Yeni bir Bornova'yı hep beraber sevgiyle inşa edeceğiz. Çok büyük bir zaferle seçimi sonlandıracağız" dedi.

SONKALEİZMİR-CHP'de merkez yürütme kurulu ve parti meclisi toplantıları sonunda Bornova Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Ömer Eşki, ilçede meşalelerle karşılandı. 

Ailesi ile birlikte Bornova Cumhuriyet Meydanı'na gelen Eşki'ye CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın ve CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya da eşlik etti.  


"Ömer Eşki" tezahüratları eşliğinde konuşmasına başlayan Eşki, "Gençlik kollarından yetişen bir genç olarak Bornova Belediye başkan adayı olmak en büyük gurur benim için. Hepinize söz veriyorum. Hiçbirinize hayat boyu bir utanç yaşatmayacağım. Yeni bir Bornova'yı hep beraber sevgiyle inşa edeceğiz. Belediyede tüm arkadaşlarımız, emek kardeşliği içinde çalışacak. Kimsenin hakkını kimseye ezdirmeyeceğim. Cumhuriyet Halk Partisi ailesine layık davranacağız. 60 gün boyunca Bornova tarihinin en yoğun çalışmasını yapacağız. Bornova örgütü hiç olmadığı kadar güçlü. Gençlik kolları, kadın kolları, ilçe yönetimi bir arada. Çok büyük bir zaferle seçimi sonlandıracağız" dedi.



ÇAPIN: "FARKI AÇMAZSAZ BAŞARISIZIZ"

CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın ise mevcut Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'a teşekkür ederken, "Bu seçime ittifak ile girmiyoruz. İzmir bizim amiral gemimiz. Bornova da kaptan köşkü. Son seçimlerdeki farkı açmazsak başarısızız arkadaşlar. Hepinizin desteğine ihtiyacımız var. Farkı çok daha yukarı taşımak zorundayız" diye konuştu. 

Görüntüleri izlemek için görsele tıklayın>>>>