GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
12 Mayıs 2022 Perşembe 16:05

Başkan Yılmazlar engelli vatandaşlarla buluştu!

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası'nda engelli vatandaşlarla bir araya geldi. 

Beydağ Belediyesi Sosyal Tesisi olan Baraj Kır Lokantası’nda Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar’ın ev sahipliğini yaptığı organizasyona, Kiraz Kaymakamı Onur Titiz, Belediye Meclis Üyeleri , engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Yılmazlar, göreve geldikleri günden beri engelli vatandaşlara yönelik tamamlanan çalışmalar hakkında kısa bir bilgi vererek, "Beydağ Belediyesi olarak organize ettiğimiz bu programımıza katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Engelli vatandaşlarımız toplumumuzun ayrılmaz birer parçasıdır. Biz de bu bilinçle ilimizde yaşayan engelli vatandaşlarımıza yönelik yaptığımız çalışmalara ağırlık veriyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından mevcut ve yeni kaldırımlar görme engelli vatandaşlarımıza uygun hale getiriliyor. Elbette ki bunlar engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaya yetmez ama çalışmalarımıza bundan sonra da devam edeceğiz. Yeni projeler için engelli vatandaşlarımızın önerilerini de almak isteriz. Bir gün değil daima sizin yanında olduğumuzu belirtmek isterim, iyi ki geldiniz" diye konuştu.


Kaymakam Onur Titiz ise her zaman engelli vatandaşların yanında olduklarını dile getirerek, davetlilerin 10-16 Mayıs Engelliler Günü 'nü kutladı.