GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
30 Mayıs 2020 Cumartesi 09:45

Başkan Soyer'den 'Yeni Normal Hayat' mesajı...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ahmet Telli'nin şiiri ile başladığı Başkan'ın Günlüğü'nde koronavirüsle mücadelede yeni bir döneme girildiğini vurguladı. Bu hafta sonu sonrasında sokağa çıkma kısıtlamalarının son bulacağını hatırlatan Soyer, "Bu bilinçle bu hafta sonu alt yapı çalışmalarına ağırlık verdik. Çeşme, Dikili ve Torbalı'da da asfaltlama yapacağız. Askıda Fatura ve Halkın Bakkalı üzerinden dayanışma kampanyalarımız sürüyor" dedi

SONKALEİZMİR-Başkan Soyer, Ahmet Telli'nin şiiriyle başladığı, koronavirüsle mücadelede yeni bir döneme girildiğini vurguladığı Başkan'ın Günlüğü'nde şu mesajları verdi: 

İnsana en çok şiir yakışıyor,
Sonra yeryüzüne yağmur,
Gökyüzüne mavi.
Ve en çok insana vefa yakışıyor,
Yüreğe sevda,
Gözlere haya.
Ve en çok yaşamak yakışıyor,
İnsanca,
Sevdaca,
Duruca…

Günaydın sevgili İzmirliler. 
Ahmet Telli'nin bu çok sevdiğim şiiriyle iyi bir hafta sonu diliyorum hepinize. 
Koronavirüs mücadelesinde artık yeni bir dönemdeyiz. Hafta başından itibaren yine ilk kez yaşayacağımız 'Yeni normal' hayatımıza başlayacağız. Biz belediye olarak kapılarını ilk kez açacak olan işletmelerin hem denetlemesini hem de dezenfeksiyonunu yapacağız. 
Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamalarının sonuna geldiğimiz bilinciyle alt yapı çalışmalarına bu iki günde çok ağırlık verdik. Şehir içinde birçok noktada olduğu gibi Çeşme, Dikili ve Torbalı ilçelerimizde de asfalt çalışması yapacağız. 
Değerli İzmirliler, Bizİzmir üzerinden Askıda Fatura ve Halkın Bakkalı üzerinden dayanışma kampanyalarımızın devam ettiğini bu zor günlerden ancak birbirimize destek olarak çıkabileceğimizi hatırlatarak hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Hoşça kalın.