GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
30 Ekim 2020 Cuma 15:34

Bakan Soylu'dan flaş deprem açıklaması... 6 BİNA YIKILDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, depremin ardından açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, şu ana kadar 6 binanın yıkıldığına dair bilgi geldiğini belirten Soylu, can kaybı ile ilgili ihbar olmadığını açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu depremin ardından şu açıklamayı yaptı: Şu ana kadar İzmir Bornova ve Bayraklı’da 6 bina yıkılma ihbarı geldi. Uşak, Denizli, Manisa, Balikesir, Aydın ve Muğla’da ufak çatlaklar dışında ve can kaybı ile ilgili herhangi bir ihbar gelmemiştir. Ekiplerimiz sahada tarama ve müdahalelerine devam etmektedir. 

ÇATLAKLAR VAR

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, "Belediye binamızda çatlaklar oluştu, huzurevinde duvarlarında patlama, tarihi surlarımızda çökmeler olduğunu öğrendik" dedi.

HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "İzmir’de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Hasar tespit çalışmaları ve yıkılan binaların enkaz kaldırma işlemleri hızla başlamıştır. Devletimiz tüm kurum ve kuruluşlarıyla aziz milletimizin yanındadır" açıklamasında bulundu.