GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
22 Mayıs 2024 Çarşamba 14:28

AK Partili Saygılı'dan Bayraklı'daki işçi eylemleri ile ilgili açıklama...

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Bayraklı Belediyesi'nde işçi ve memurlar tarafından sürdürülen maaş eylemleri ile ilgili açıklama yaptı. Saygılı, "Hak gasplarında yeni sahne. İşçi ve memurların maaşları hiçbir açıklama yapılmaksızın %30 eksik yatırıldı. Yatırımları eksik. Hizmetleri eksik. Hak, hukuk eksik. İşçiye, memura verdikleri maaş eksik. Algı belediyeciliği mi? İşte o konuda her şey tam" dedi.

SONKALEİZMİR-Sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Bayraklı Belediyesi'ne eylemlerini sürdüren işçi ve memurlarla ilgili çağrı yaptı. Belediye yetkililerinin durumla ilgili açıklama yapmasını isteyen Saygılı şunları kaydetti:

"CHP’li belediyelerin maaşlar üzerinden yürüttüğü hak gasplarında yeni sahne: Bayraklı Belediyesi! İşçi ve memurların maaşları hiçbir açıklama yapılmaksızın %30 eksik yatırıldı. Yatırımları eksik. Hizmetleri eksik. Hak, hukuk eksik. İşçiye, memura verdikleri maaş eksik. Algı belediyeciliği mi? İşte o konuda her şey tam. Hakikatin algıyı nasıl yıktığını gösteren emekçi kardeşlerimizin yanındayız.  Gelir kalemleri İzmir’in en fazla belediyelerinden biri olan Bayraklı Belediyesi’nin yetkilileri bir an önce bu utanç verici tabloyla ilgili açıklama yapmalı, hesap vermelidir. Konuyu yakından takip ediyoruz."