GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
7 Mayıs 2021 Cuma 15:56

AK Parti'den flaş çizgi film kararı!

AK Parti'nin Yalan Üretim Merkezi notuyla paylaştığı ve CHP'yi hedef aldığı çizgi film silindi. Partinin resmi sosyal medya hesabından paylaşılan çizgi film kaldırıldı. 

AK Parti Medya ve Tanıtım Başkanlığı'nın hazırladığı "Yalan Üretim Merkezi" notuyla CHP'yi eleştiren çizgi film AK Parti'nin resmi hesabından silindi.

Videonun paylaşılmasının ardından 128 milyar dolar tartışması ve Ruhsar Pekcan'ın dezenfektan satışı yeniden gündeme gelmişti. 

Büyük bir kampanyayla duyurulan çizgi filmi AK Parti'nin kritik isimlerinin paylaşmaması dikkat çekmişti. 

AK PARTİ'DEN AÇIKLAMA GELDİ!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti'nin sosyal medya hesabından paylaşılan 'Yalan üretim merkezi' başlıklı animasyon filminin kaldırılmasına ilişkin açıklama yaptı.

Dağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada  "Siyasette seviyeli muhalefetin oluşması için AK Parti olarak bir adım attık. Siyasette yalanın ulaştığı boyuta dikkat çektik. Maksat hasıl oldu. Bundan sonrasında da bilgi ve belgeye dayalı, seviyenin korunduğu, aziz milletimize sadece gerçeklerle konuşacakları bir zemin istiyoruz. Çünkü biz sadece gerçeklerle konuşuyoruz" ifadelerini kullandı. 
 

  Haberin Videosu