GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
19 Haziran 2022 Pazar 10:32

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı: "Kader hanım yokluk içinde değil, geçen hafta 4 bin TL değerinde K9 köpeği aldılar"

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ödemiş programında kürsüye çıkıp yokluk yaşadığını söyleyen Kader Başaran'ın lüks aracından bahçelerine kadar zenginlik içinde olduğunu öne sürdü. Şen, "Kader hanım aynı zamanda CHP Beydağ İlçe Başkanının akrabası. Çocuklarına geçen hafta 4 bin TL değerinde K9 köpeği almışlar" dedi.

CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ödemiş programında kürsüye çıkıp geçinemeğini söyleyen çiftçi Kader Başaran'la ilglii Ödemiş AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Şen'den açıklama geldi.

 AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"CHP’nin yalanları’ filminden ikinci bölüm! Yine halkın içinden alelade bir vatandaş gibi çıkardıkları Kader hanımın, aslında CHP Beydağ İlçe Başkanının eşiyle amca çocukları olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Yokluk içinde yaşadığını söyleyen Kader hanımın kendisine ya da ailesine ait lüks bir jeep aracı, yaylada yazlığı, kestaneliği, 1 traktörü, 1 adet kamyoneti, arazi ve bahçeleri, sanayide kereste dükkanı, 1 adet motosikleti, bir sürü hayvanı olduğu hatta oğlunun geçen hafta 4 bin TL bedelle K9 kurt köpeği cinsi köpeği satın aldığını öğrenmiş bulunmaktayız. Milletimizin gözünün içine baka baka bir kadına yalan söylettirmekten dahi çekinmemektedirler. CHP ne kadar algı yaparsa yapsın gerçekler er geç ortaya çıkmaktadır. Hiç şüphesiz milletimiz CHP’nin oyunlarına gelmeyecektir.’’