GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
26 Ocak 2022 Çarşamba 10:59

Altay Antalya'da kampa giriyor

Siyah-beyazlı ekip, 9 günlük kamp için bugün İzmir’den ayrılacak ve çalışmalarını Antalya’da sürdürecek.

Altay, milli maç nedeniyle verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek amacıyla Antalya’da bugün kampa giriyor. Calista Otel’deki dokuz günlük kamp, 3 Şubat tarihine kadar devam edecek. Tedavi süreçleri devam eden Cebrail Karayel ile Thaciano Da Silva’nın takımla birlikte çalışmalara başlayıp başlamayacakları, gün içerisinde girecekleri saha testlerinin ardından netlik kazanacak. İbrahim Öztürk tamamen iyileşirken, Leandro Kappel karın bölgesindeki ağrıların tedavisi için Hollanda’ya gitti. Kappel, tedavisini tamamladıktan sonra kampa katılacak.

MAHİR GÖREVE BAŞLADI

Afrika Uluslar Kupası’nda ülkesi Gabon’un Burkina Faso’ya elenmesi üzerine dönüş hazırlıklarına başlayan Andre Poko, hafta sonuna kadar Antalya’da olacak. Bu arada Atletik Performans Antrenörü Ömer Faruk Mahir de iş başı yaptı. UEFA A Lisans sahibi Mahir, daha önce Kayserispor, Çaykur Rizespor ve Denizlispor takımlarında da görev yapmıştı.

KADRODA 27 OYUNCU BULUNUYOR

Altay’ın 27 kişilik kamp kadrosunda şu isimler isimler yer alacak: Mateuzs Lis, Cihan Topaloğlu, İbrahim Öztürk, Marco Paixao, Khaly Thiam, Leandro Kappel, Andre Poko, Eric Björkander, Thaciano Da Silva, Daouda Bamba, Martin Rodriguez, Serge Aka, Cesar Pinares, Özgür Özkaya, Murat Akça, Zeki Yıldırım, Eren Erdoğan, Tolga Ünlü, Deniz Kadah, Ceyhun Gülselam, Cebrail Karayel, Ozan Evrim Özenç, Kazımcan Karataş, Mohammad Naderi, Ahmed Rayan, Mustafa Çalışkan, Tugay Gündem.