GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
7 Ekim 2019 Pazartesi 02:03

Yiğit Bulut'tan kriz çıkartacak Haberal paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut’tun, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Hastanesi’nin kurucusu Prof. Dr. Mehmet Haberal ile ilgili paylaşımı tartışma yarattı. 

Bulut sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''Bir noktanın da altını çizmeliyim. 2001 krizi ve Mehmet Haberal’ın hastanesi’ne teslim edilen Ecevit! VE SONRASI YAŞANANLAR! Bu haberal denilen adama hayat boyu güvenmedim, güvenmem... EĞER SAYIN BAHÇELİ hala ordaysa acilen başka hastaneye nakil edilmeli! Neyse ben 2001’i bazıları gibi internetten okumadım! YAŞADIM! Uyarımı yaptım! Söyleyeceğimi söyledim! Gerekirse isim saat yıl yer olarak da açıklarım! SAYIN BAHÇELİ’ye sorun YİĞİT BULUT SİZİ SEVER Mİ DİYE! Ben söyledim, uyardım, çekiliyorum! Hoşçalalın!” ifadelerini kullandı.

HABERAL'IN OĞLUNDAN SERT TEPKİ
Yiğit Bulut’un bu sözlerine Haberal’ın oğlu MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal ve MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ise çok sert yanıt verdi. Yiğit Bulut gelen tepkiler üzerine paylaşımlarını sildi.

İşte Yiğit Bulut'a tepki gösteren o isimler...