GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
30 Temmuz 2021 Cuma 16:41

Yeni Akit’ten skandal Tuğba Özay başlığı!

Yeni Akit, Manavgat’taki yangında çiftliği zarar gören Tuğba Özay’ın yardım çığlığı için attığı başlıkla büyük tepki çekti.  

Türkiye birbiri ardına çıkan orman yangınlarıyla sarsılıyor. Manavgat’ın Yeniköy mahallesinde başlayan yangının sıçradığı bölgede çiftliği bulunan manken Tuğba Özay ise önceki akşamdan bu yana sosyal medya hesabından gözyaşları içinde video çekerek yardım istedi.

HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI
Dün Manavgat'taki çiftliğine gitmek için yola çıkan Özay, yangının evine sıçradığını duyunca ise gözyaşlarını tutamadı ve hüngür hüngür ağladı. Arabanın içinde ağlayarak video çeken Özay, "Yanıyoruz, çiftliğimiz yanıyor her yer yanıyor. Ne olur sesimizi duyun. Manavgat'a yetişmeye çalışıyorum. Yangın uçaklarına daha çok yer verin. Bütün devlet yetkililerine sesleniyorum. Çiftliğimiz, evimiz, köyümüz her yer yanıyor. Hiçbir yerim tutmuyor. Daha çok uçak lazım. Bütün yetkililer ne olur gelin" dedi.


SKANDAL BAŞLIK
Tuğba Özay’ın bu çağrısını internet sitesine taşıyan Yeni Akit ise skandal bir başlık atmayı tercih etti. Haberi, “Manken Tuğba Özay'ın bacak gösterip aldığı çiftliği de mi varmış?” başlığıyla duyuran gazeteye sosyal medya kullanıcılarından büyük tepki yağdı.

  Haberin Videosu