GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
10 Haziran 2021 Perşembe 13:37

Veyis Ateş, yönetime söylemesine rağmen açıklama yapmamış!

Habertürk yazarı Fatih Altaylı köşesinde Sedat Peker'in iddiaları ile gündeme gelen Veyis Ateş ile ilgili yeni bilgilere yer verdi. Altaylı, Ateş'in kanal yönetimine söylemesine rağmen 5 gündür konu ile ilgili açıklama yapmamasına dikkat çekti. 

Habertürk sunucusu Veyis Ateş, organize suç örgütü kurduğu belirtilen Sedat Peker'in hakkındaki iddilarının ardından kanal tarafından izne gönderildi.  Odatv'ye konuşan Veyis Ateş izne çıkmasının Sedat Peker'in açıklamalarıyla ilgisi olmadığını sürecin kendisiyle ilgili olduğunu söyledi.  

Fatih Altaylı bugün köşesinde Veyis Ateş ile ilgili bir açıklama yayımladı. 

Altaylı'nın yazısının ilgili bölümü şöyle: 

"Birkaç günden beri Veyis Ateş meselesini sorup duruyorsunuz.

Sizin kadar ben de meseleyi merak ediyorum.

Grup yönetiminden aldığım bilgiler doğrultusunda Habertürk tarafındaki gelişmeleri size aktarayım.

İlk gün, yani Sedat Peker, Veyis Ateş’in gazetecilik dışı ve gerek meslek, gerekse Ciner Grubu ilkeleri açısından kabul edilmesi imkansız iddiaları ortaya attığı an Habertürk yönetimi Veyis Ateş’ten konu ile ilgili bilgi istedi.

Ateş’in “Bu iddialar tamamen yalan” demesi üzerine Ciner Medya Grubu olarak kendisinden bunu yazılı bir açıklama ile kamuoyuna duyurması istendi.

Veyis Ateş’in bir açıklama yapmaması üzerine kendisi zorunlu olarak izne çıkarıldı. Ancak Veyis Ateş o gün yapacağını söylediği açıklamayı aradan 5 gün geçmesine rağmen hala yapmadı.

Bu durumun grup açısından kabul edilebilir olmadığı çok açıktır."