GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
15 Temmuz 2024 Pazartesi 10:56

Urla'da kadınsız kadın etkinliği!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 9 belediye başkanlığını verip her fırsatta kadın temsili nedeniyle yaşadığı gururu vurguladığı İzmir'de Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan düzenlediği etkinlikle şaşırttı. Urla Belediyesi ile İzmir Yarımada Yörükleri Derneği tarafından düzenlenen "Kadınlarla Yürüyen Anadolu Mirası" etkinliğinde kadınlar yok sayıldı. Başkan Balkan, kendisiyle birlikte 14 erkeğe ön protokolde yer verirken, etkinliğin kadınlar için olduğunu unuttu. 

SONKALEİZMİR-CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in kadın temsiliyle gurur duyduğu İzmir'in Urla ilçesinde şaşırtan bir etkinliğe imza atıldı. Urla Belediyesi ile İzmir Yarımada Yörükleri Derneği tarafından düzenlenen "Kadınlarla Yürüyen Anadolu Mirası" etkinliğinde kadınlar arka plana itildi. 



Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan, ön protokolde kendisiyle birlikte 14 erkeğe yer verirken, kadınlar yok sayıldı. 

Urla Belediyesi'nin etkinlikle ilgili sosyal medya hesabından yapılan "Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan, Urla Belediyesi ve İzmir Yarımada Yörükleri Derneği tarafından düzenlenen 'Kadınlarla Yürüyen Anadolu Mirası' etkinliğine katıldı" açıklamasına da bazı yurttaşlardan tepki geldi. 

Yorumlarda kadın etkinliğinde kadın olmamasına dikkat çekildi.