GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
2 Temmuz 2023 Pazar 12:15

Ümit Özdağ'dan AK Partili Ömer Çelik'e çok sert yanıt!

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Fransa'daki olayların Türkiye'de de yaşanabileceği yönünde yorum yapıp önlem alınmasını isteyenlere yönelik ağır ifadeler kullanan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'e aynı sertlikte yanıt verdi. Çelik'i yüksek lisans öğrenciliği sırasında odasından kovduğunu anlatan Özdağ, "FETÖ ve Açılım rezaletleri ile binlerce insanın ölümüne neden oldunuz. Hala utanmadan konuşuyorsunuz. Türkiye'yi felakete sürüklüyorsunuz" dedi.

SONKALEİZMİR- Fransa'da yaşanan olayların benzerinin Türkiye'de yaşanabileceğini, hükümetin önlem alması gerektiğini belirtenlere yönelik AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ağır ifadeler kullanmıştı. Çelik, "Türkiye’nin insani değerlere dayanan göç politikası ile Fransa’nın sömürgeci politikalarına ve ırkçı şiddete duyulan tepkiyi mukayese etmek, şuursuz ve kötü niyetli bir yaklaşımdır" demişti. AK Partili Çelik'e yanıt Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'dan geldi.

Çelik'e aynı sertlikte yanıt veren Özdağ, şu ifadeleri kullandı:

"Ömer Çelik yüksek lisans derslerime devam etseydin olayların nasıl kontrol dışına çıkacağını, Türkiye’nin nasıl kan gölüne döneceğini anlardın. FETÖ ve Açılım rezaletleri ile binlerce insanın ölümüne neden oldunuz. Hala utanmadan konuşuyorsunuz. Türkiye’yi felakete sürüklüyorsunuz. Sizin yönettiğiniz Türkiye’ye yabancıların komplo kurması çok kolay.

Derslere devam etmediğin gibi her zamanki bedavacılığın ile araya adam koyup sınavlara girmek istemiştin. Bende seni “çık dışarı” diye odamdan kovmuştum. Yüksek lisans programından atılmıştın. Stratejik konularda cehalet fıtratınızda var."