Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sahte diploma skandalının devlet içindeki derinliğinin henüz ortaya çıkarılmadığının altını çizdi.
Özdağ, "Bunu sadece sahte diploma skandalı diye görmek büyük bir yanlış olur. Yaşanan Türkiye Cumhuriyeti’nin kılcal damarlarına sızarak her türlü bilgi, belge, evrak, görev sistemine nüfuz etmektir." düşüncesini dile getirdi.
Özdağ şunları kaydetti:
Böylece bir torbacı narkotik komiseri olarak atanmış, bir lise mezunu inşaat mühendisi olarak baraj inşa etme yetkisi alabilmiştir.
Henüz skandalın devlet içindeki derinliği ortaya çıkmış değildir. Ve ne yazık ki, AK Parti kanadından gelen mesajlar konunun milli güvenlik meselesi olarak görülmediğini ve üstünün kapatılmak istendiğini göstermektedir.