GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
2 Ocak 2021 Cumartesi 14:15

Uğur Dündar vazgeçti, takipçileri sevindi!

Duayen gazeteci Uğur Dündar, 2021 yılına girilmesinin hemen ardından açıkladığı "sosyal medya kullanımına bir süre ara vereceği" yönündeki kararından vazgeçti. 3,6 milyon kişi takipçisi bulunan Uğur Dündar'ın bu kararı sevenlerini mutlu etti.

SONKALEİZMİR- Türkiye'nin en güvenilir kişileri sıralamasında her yıl zirvede yer alan, duayen gazeteci Uğur Dündar, 2021'e girilmesinin hemen ardından "Yeni yıla -güzel dileklerimizin aksine- maalesef yine gerilimle girdik. Bu nedenle sosyal medya kullanımına bir süreliğine ara vermeyi düşünüyorum" mesajını paylaştı. Hükümetin, yandaş medyanın ve trollerin hedefindeki Sözcü Gazetesi'nin yazarı Uğur Dündar'ın bu kararı, sevenlerinde ve sosyal medyadaki takipçilerinde şok etkisi yarattı.

ISRARLARA DİRENEMEDİ...

Ancak, sevenlerinin ve takipçilerinin yoğun ısrarlarına dayanamayan duayen gazeteci, kararını tekrar gözden geçirdi. 3,6 milyon kişi takipçisi bulunan Uğur Dündar, bugün sabah, "Günaydın değerli dostlarım. Sizlerden gelen ısrarlı talep doğrultusunda sosyal medyaya devam kararı aldım. İlginize teşekkür ediyor ve bugünkü yazımı paylaşıyorum: "Çocukluğumu bindirdim tramvaya, o gitti ben kaldım yaya!.." mesajını paylaştı.

Usta gazetecinin sosyal medya kullanımına devam kararı takipçilerini, sevenlerini ve dostlarını mutlu etti. Uğur Dündar'a çok sayıda destek mesajı geldi.