GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
18 Ocak 2021 Pazartesi 16:41

Uğur Dündar'dan Türk televizyonculuğunun çınarına sosyal medya selamı

Duayen gazeteci Uğur Dündar, Türk radyo ve televizyon tarihinin unutulmaz ismi, 95 yaşındaki Halit Kıvanç'a sosyal medyadan selam gönderdi. Efsane maç sunucusu ve televizyoncu Halit Kıvanç'tan "değerli ustamız" diye bahseden Dündar, "O Arena ekibini ziyarete geldiğinde hepimiz (yaklaşık 30 kişi) ayağa kalkardık. Allah başımızdan eksik etmesin" dedi.

SONKALEİZMİR- Duayen gazeteci Uğur Dündar, Türk radyo ve televizyon tarihinin unutulmaz ismi, Pele ile ilk röportajı yapan 95 yaşındaki Halit Kıvanç'a sosyal medyadan selam gönderdi. SONKALE yazarı Haldun Yerlikaya'nın paylaştığı, "Uğur abinin bugünkü yazısını okurken aklıma düştü. Ne çok severim. Siz de sever misiniz onu? Sağ, 95 yaşında. Bir selam gönderelim mi Halit abimize" şeklindeki mesaja yanıt veren usta gazeteci Dündar, "Ustamızdır. Hem de çok değerli ustamız. O ARENA ekibini ziyarete geldiğinde hepimiz (Yaklaşık 30 kişi) ayağa kalkardık. Allah başımızdan eksik etmesin" yorumunu yaptı.

YÜZLERCE DESTEK MESAJI

Takipçileri, efsane maç sunucusu ve duayen televizyoncu Halit Kıvanç'a saygısını dile getiren Uğur Dündar'a destek verdi. Halit Kıvanç'a sağlık dileklerinin iletildiği yüzlerce mesaj paylaşıldı.