GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
2 Şubat 2024 Cuma 23:59

Tire'de yoğun mesai... Okuroğlu, dur durak bilmiyor!

Çetin bir yarışa sahne olacak Tire'de CHP'nin belediye başkan adayı Hayati Okuroğlu, işi sıkı tutuyor. Sahada yoğun bir çalışma yürüten Okuroğlu, sabah erken saatlerde başladığı ziyaretlere gecenin geç saatlerine kadar devam ediyor.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde Tire'de meydanlar iyice ısındı. CHP'nin ismi erken açıklanan aday adaylarından Hayati Okuroğlu işi sıkı tutuyor. CHP Tire Belediye Başkan Adayı Hayati Okuroğlu, rakiplerine göre sahaya erken inmesine karşın yoğun çalışmalarını dur durak demeden sürdürüyor.

ESNAFA SANAYİ PROJESİNİ ANLATTI

Çarşı esnafının ardından son 2 gündür sanayiyi turlayan Okuroğlu, yurttaşlarla buluştu. Sanayi sitesi ile ilgili projesini her esnafa tek tek anlatan Okuroğlu, “Şehrin merkezinde kalıp da bu kadar görmezden gelinen bir sanayi sitesi hiçbir yerde yok. Bizim öncelikli hedefimiz yeni projelerle sanayi sitemizi düzenleyeceğiz. Projemizi esnafımıza anlatıyoruz. Güzel tepkiler alıyoruz. En yakın zamanda bu projemizi sizlerle de paylaşacağız. Buranın bir an önce ihtiyaçlara uygun bir hale getirilmesi taraftarıyız. Bunun için de çalışıyoruz” dedi.

“GENÇLİK” VE “DEĞİŞİM” VURGUSU

Okuroğlu, “değişim” vurgusunu öne çıkarırken şunları söyledi:

"Sahada tepkiler çok olumlu. Değişim her yerde hissediliyor. Özellikle sadece Tire değil, Türkiye’de bir değişim hareketi başladı. Bunun da tepkileri olumlu. Gençlik olarak yola çıktık. Hepinizin de desteğiyle başaracağımıza inanıyoruz. Çarşı esnafı olsun, sanayi esnafı olsun çalışmalarımıza çok olumlu tepkiler gösteriyor.”