GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
30 Aralık 2023 Cumartesi 16:28

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den ilk açıklama!

Suudi Arabistan'daki Süper Kupa skandalı sonrası tansiyon sorunu yaşayan Mehmet Büyükekşi, Türkiye'ye döndü. Havalimanı çıkışında gazetecilere konuşan Büyükekşi, sağlık durumunun daha iyi olduğunu söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Suudi Arabistan'da yaşanan Süper Kupa skandalının ardından ilk kez mikrofonlara konuştu.

Suudi yetkililerin, Atatürk tişörtüne ve pankartlarına izin vermemesi üzerine, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın maça çıkmamasıyla yaşanan krizin yankıları devam ediyor. Eleştirilerin odak noktasındaki TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Suudi Arabistan'dan cumartesi günü öğleden sonra ülkeye döndü.

Havalimanı çıkışında gazetecilere kısa bir açıklama yapan Büyükekşi, "İyi seneler diliyorum. Gereken açıklamaları dün yaptık zaten. Hepinize iyi yıllar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Maça çıkmama kararı sonrası tansiyonu yükselen Büyükekşi'nin kaldığı otele ambulans gönderilmişti. Sağlık durumuyla ilgili soruya ise Büyükekşi, "Şimdi daha iyiyim, inşallah" şeklinde yanıt verdi.