GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
18 Temmuz 2020 Cumartesi 19:18

Spor dünyası yasta.. 19 yaşında yaşamını yitirdi

Spor dünyası acı bir haberle sarsıldı. Frutti Extra Bursaspor'un 2001 doğumlu genç oyuncusu Kadir Buğra Acar vefat etti

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Frutti Extra Bursaspor’un altyapı oyuncusu Kadir Buğra Acar 19 yaşında hayatını kaybetti. Kadir Buğra Acar, Yunuseli Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Frutti Extra Bursaspor’dan yapılan açıklamada, “Frutti Extra Bursaspor altyapısında forma giyen ve geçtiğimiz aylarda bacağından operasyon geçiren Kadir Buğra Acar’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Genç kardeşimize Allah´tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verildi.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) de genç oyuncu için taziye mesajı yayınlayarak, “Frutti Extra Bursaspor altyapısında forma giyen genç sporcu Kadir Buğra Acar’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Sporcumuza Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve Frutti Extra Bursaspor Kulübü’ne başsağlığı dileriz” paylaşımında bulundu.

TOFAŞ Kulübü de resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Kemik tümörü teşhisi sonrası geçtiğimiz aylarda operasyon geçiren Frutti Extra Bursaspor Genç Takım sporcusu Kadir Buğra Acar’ın vefat haberinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Genç kardeşimize Allah’tan rahmet, Acar ailesi ve Bursa basketboluna başsağlığı diliyoruz” ifadelerini kullandı.