GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
19 Mayıs 2020 Salı 09:51

Soyer'den 19 Mayıs mesajı... Saraya Sultana karşı Milli Egemenlik!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, "Her yaştan gençler olarak emperyalizme karşı tam bağımsızlık, saraya, sultana karşı milli egemenlik, bağnazlığa karşı bilim, uygarlık demeye devam edeceğiz" ifadeledini kullandı.

SONKALEİZMİR-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı mesajında bilim ve uygarlık vurgusu yaptı. Başkan Soyer'in 'Başkan'ın Günlüğü' bilgilendirmesindeki mesajları şöyle: 
Günaydın sevgili İzmirliler.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu olsun. 101 yıl önce büyük Atatürk'ün Samsun'da yaktığı meşale sonsuza kadar ülkemizi aydınlatmaya devam edecek. Asla karamsar olmayın, umutsuz olmayın. Mustafa Kemal Atatürk'ün "Bütün ümidim gençliktir" sözleri son nefesimize kadar pusulamızdır. Her yaştan gençler olarak emperyalizme karşı tam bağımsızlık, saraya, sultana karşı milli egemenlik, bağnazlığa karşı bilim, uygarlık demeye devam edeceğiz. İzmir'in unutulmaz belediye başkanlarından Dr Behçet Uz'u 1986 yılında bugün kaybetmiştik. 
Kendisini minnet ve rahmetle bir kez daha anıyorum. Bu bayram da yine evlerdeyiz. Evlere kapandığımız son bayram olmasını diliyorum. 
Hoşça kalın bayramımız kutlu olsun değerli İzmirliler.