GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
26 Nisan 2021 Pazartesi 10:07

Seferihisar'dan Beşiktaş'a transfer

Seferihisar Belediyesi Gençlik ve Spor kulübü'nde 2012 yılında basketbola başlayan, Urla Belediyesi ve MEV Koloji formalarıyla da büyük çıkış yakalayan 17 yaşındaki Derin Bulut, Beşiktaş'a transfer oldu.
Seferihisar Belediyesi'nin spor okulu ile basketbol kariyerine adım atan Derin Bulut, Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekibi Beşiktaş'a transfer oldu. Urla Belediyesi ve MEV Koleji formalarıyla alt yaş kategorilerinde üç kez İzmir il birinciliği, bir kez de İzmir il üçüncülüğü yaşayan genç oyuncu, altyapısından yetiştiği Seferihisar Belediyesi'nin gururu oldu. Derin, Basketbol Gençler Ligi Kızlar kategorisinde Beşiktaş formasını terletecek.

YETİŞKİN: SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ

Seferihisar'da yüzlerce genci sporla tanıştıran Seferihisar Belediyesi Spor Okulu'nda birçok branşta ücretsiz kurs verildiğini belirten Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin "Belediyemiz altyapısında yetişmiş Derin kızımızı yürekten tebrik ediyorum. Türkiye'nin en büyük spor kulüplerinden biri olan Beşiktaş JK takımında başlayan yeni kariyerinde kendisine başarılar diliyorum. Seferihisar'da spor ve sporcunun her zaman yanındayız" dedi.?