GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
3 Şubat 2023 Cuma 11:18

Seferihisar'da ödüllü projelere imza atmıştı... Efes Selçuk'a önemli transfer!

Çözüm Masası, SeferiPazar ve SeferiKart projeleriyle 2009 yılından bu yana görev aldığı Seferihisar Belediyesi'ne 3 kez ödül kazandıran İnanç Karabulut, Efes Selçuk Belediyesi'ne transfer oldu. 

SONKALEİZMİR-Seferihisar Belediyesi'nde 2009 yılından bu yana başarıyla görev yapan İnanç Karabulut Efes Selçuk Belediyesi'ne geçti. Seferihisar'da Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ile Bilgi İşlem Müdürlüğü görevlerini eş zamanlı sürdüren Karabulut'un Efes Selçuk Belediyesi'nde yönetim kademesinde görev alacağı bildirildi. 

(İnanç Karabulut)

Seferihisar'da ekibiyle birlikte hayata geçirdiği Çözüm Masası, SeferiPazar ve SeferiKart projeleriyle eTürkiye ödülünü ilçeye kazandıran Karabulut, ses getiren etkinliklere de liderlik etmişti. Seferihisar'daki Kaleiçi Söyleşileri’nin koordinatörlüğünü üstlenerek ülke siyasetinin önemli isimlerini buluşturan Karabulut, İon Kentler Birliği Projesi’nin de fikir sahibiydi. Karabulut, geçen yıl büyük taktir gören, esnaf ve yurttaşları aracısız-komisyonsuz bir araya getiren Yiyin Gari ile sosyal yardım başvurularını dijitale taşıyan Seferihisar Dayanışması Projeleri’ni hayata geçirmişti.

Evli ve 2 çocuk babası olan 39 yaşındaki İnanç Karabulut, Celal Bayar Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı ile Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olduktan sonra Fatih Üniversitesi'nde de yerel yönetimler üzerine yüksek lisans yapmıştı.