GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
20 Haziran 2020 Cumartesi 13:12

Savunma Yürüyüşü'ne İzmir'den destek... ASLA UNUTULMAYACAK!

İzmir Barosu eski Başkanı Aydın Özcan, Ankara'ya 'Savunma Yürüyüşü' başlatan 80 baro başkanına destek verdi. Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu ve yönetim kurulu üyelerine mücadeleye sahip çıkma çağrısı yapan Özcan, "Aksi bir davranış tarihe not olarak düşülecek ve asla unutulmayacaktır. Barolar nispi temsile hayır diyor, illerde farklı farklı barolar istemiyoruz" dedi

SONKALEİZMİR-Türkiye'deki 80 baro başkanının seçim sisteminin değiştirilmesine yönelik yasa teklifine tepki olarak 'Savunma Yürüyüşü' adıyla Ankara'ya yürüyüş başlatmasına İzmir'den destek geldi. İzmir Barosu eski Başkanı Aydın Özcan, Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu üyeleri ile Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'na baroların mücadelesine sahip çıkılması için çağrı yaptı. 

BAROLARA KUTLAMA...

Özcan, "Barolar, hukukun üstünlüğü, yargı bağımsızlığı ve mesleki kazanımlar için adalet yürüyüşü gerçekleştiriyor. Barolar nispi temsile hayır diyor, illerde farklı farklı barolar istemiyoruz. Tüm meslektaşlarımızı ve barolarımızı  kutluyorum.  Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu üyelerini ve Türkiye Barolar birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nu mesleki kazanımlarımıza ve baroların ve avukatların mücadelesine sahip çıkmaya davet ediyorum. Aksi bir davranış tarihe not olarak düşülecek ve asla unutulmayacaktır" açıklamasını yaptı.