GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
17 Kasım 2020 Salı 17:38

Salgın kontrolden çıktı... KONAK DA KIRMIZI ALARM VERDİ!

İzmir'de kontrolden çıkan koronavirüs salgını nedeniyle Konak Belediyesi de bir dizi önlem aldı. Belediye bünyesindeki tüm kurs, kreş, spor, ders ve diğer aktivitelerin durdurulduğu açıklanırken, personelin de esnek çalışma modeline geçirildiği duyuruldu

SONKALEİZMİR-Konak Belediyesi de kentte iyice kontrolden çıkan korona salgını nedeniyle ek tedbirler aldı.  Belediyede esnek çalışma modeline geçildiği açıklanırken, personelinin dijital iletişim araçlarını kullanacağı ve yüz yüze gönüşmelerin mümkün olduğunca kısıtlanacağı açıklandı. 
Ayrıca belediye bünyesindeki tüm hobi amaçlı kurslar, kreşler, spor aktiviteleri, kütüphaneler dersler ve diğer aktivitelerin durdurulduğu belirtildi. 

Maske, mesafe, hijyen

Maske, mesafe ve hijyen kuralını bir kez daha hatırlatan Başkan Batur, alınan önlemlerin yanı sıra vatandaşların da çok dikkatli olmaları gerektiğini belirterek, “Çok zor günlerden geçiyoruz. Bugünleri yine birlikte ve dayanışma halinde atlatacağız. Kendimizi ve yakınlarımızı korumak için yapabileceğimiz en önemli şey sosyal mesafe, maske ve hijyen kuralına uymak. Bu üç kural çok önemli. Kapalı ortamlarda uzun süreler kalmayın, zorunlu olmadıkça evinizde kalın” dedi.

Konak Belediyesi'nden yapılan açıklama şöyle: