GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
12 Temmuz 2024 Cuma 14:29

Sağlık çalışanları Uğurcan Ağcaoğlu için toplandı!

Dokuz Eylül Üniversitesi'nde görev yapan asistan hekim Uğurcan Ağcaoğlu yaşamına son vermişti. Sağlık çalışanları, Ağcaoğlu'nu görev yaptığı üniversitede andı. İzmir Tabip Odası'ndan yapılan açıklamada 'Sözün bittiği yerdeyiz bir kez daha genç bir meslektaşımızı, bir hekimi yitirmenin üzüntüsü içerisindeyiz' denildi. 

Dokuz Eylül Üniversitesi, Plastik Cerrahi Anabilim Dalı bölümünde asistan hekim olarak görev yapan Uğurcan Ağcaoğlu yaşamına son verdi. Genç hekimin vefatı sağlık camiasını yasa boğdu. 

Sağlık çalışanları Ağcaoğlu'nu anmak için toplandı. Alkışlarla yürüyen kalabalık Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Poliklinikler önüne geldi. Sağlık çalışanları burada Ağcaoğlu anısına karanfiller bıraktı. 

İzmir Tabip Odası'ndan yapılan açıklamada ''Hemen öncesinde asistan hekimler mutsuz, umutsuz demiştik birkaç gün önce meslektaşlarımızı sıkan, bunaltan koşulların farkındayız. Üzerinde düşünülmesi, konuşulması, gereken pek çok şey var ama bugün sadece yitirdiğimiz arkadaşımızı, meslektaşımızı anmak için buradayız.Dilimiz sessiz, yüreğimiz çığlık çığlığa'' ifadeleri kullanıldı.