GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
11 Ocak 2024 Perşembe 13:10

SGK'dan İzmir'de taşınmaz satışı!

Sosyal Güvenlik Kurumu, İzmir'deki arazi ve dükkanı satışa çıkardı. Aliağa ve Torbalı ilçesi'ndeki taşınmazların satışından 11 milyon 785 bin TL gelir elde edilmesi bekleniyor.

SONKALEİZMİR - İzmir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü İzmir'in Aliağa ilçesindeki arsa ile Torbalı ilçesindeki dükkanı satışa çıkardı.

Aliağa'da satışı planlanan arazi 827 metrekare büyüklüğünde ve denize çok yakın bir mesafede yer alıyor. İmar planında konut/turizm alanı olarak tescil edilen taşınmaz için 10 milyon TL muhammen bedel belirlendi. Taşınmazın satış ihalesi 7 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek.

Kurumun satışa çıkardığı dükkan ize Torbalı Ayrancılar Mahallesi'nde yer alıyor. İki katlı yapının giriş katında yer alan 51 metrekarelik taşınmaz için 1 milyon 785 bin TL muhammen bedel belirlendi.  Taşınmazın satış ihalesi 8 Şubat tarihinde yapılacak.