GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
25 Haziran 2020 Perşembe 11:25

Pembe Panter Göztepe'ye

Sözleşmesi sezon sonu bitecek kaleci Beto'yla henüz anlaşamayan sarı-kırmızılı yönetim, Başakşehir'den milli kaleci Volkan Babacan'a teklif yaptı. Kulübünden ayrılmaya hazırlanan, A Milli Takım'da bir dönem giydiği pembe forma nedeniyle 'Pembe Panter' lakabını alan 31 yaşındaki Volkan'ın da Göz-Göz'e gelmeye sıcak baktığı belirtildi. Göztepe, Erzurumspor'un Boşnak kalecisi Sehic'i de alternatifler arasında tutuyor

Abdullah ÇELEBİ/SONKALEİZMİR (ÖZEL)-Göztepe yönetimi, kaleci Beto'nun sezon sonunda ayrılma ihtimaline karşı önemli bir ismi kadrosuna katmak için harekete geçti. Portekizli file bekçisiyle sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatma konusunda henüz anlaşamayan sarı-kırmızılıların Başakşehir'den milli kaleci Volkan Babacan'a teklif yaptığı öğrenildi. 
İstanbul ekibinde bu sezon Mert Günok'un arkasında kalan ve sadece 4 Türkiye Kupası maçında görev alabilen 31 yaşındaki Volkan'ın da teklife sıcak baktığı belirtildi.
 
ALTERNATİFİ SEHİC

Bir dönem Beşiktaş'ın da gündemine gelen Volkan'ın kulübü Başakşehir'le 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Tecrübeli file bekçisinin 5 sezondur forma giydiği ve önemli başarılara imza attığı Başakşehir'den bonservisi konusunda kolaylık istediği ve olumlu yanıt aldığı ifade edildi. Göz-Göz'ün Volkan transferinin gerçekleşmemesi ihtimaline karşı Erzurumspor'dan Boşnak kaleci Sehic'i de alternatifler arasında tuttuğu öğrenildi.

WİLCZEK YİNE 11'DE

Süper Lig'de üst üste Trabzonspor ve Yeni Malatya yenilgileriyle taraftarını üzen Göztepe, cumartesi günü Alanyaspor önünde kötü gidişe dur demek istiyor. Sarı-kırmızılılarda sağ diz iç yan bağında zorlanma ve ödem tespit edilen İngiliz golcü Jerome'nin forma giymesinin zor olduğu açıklandı. Teknik direktör İlhan Palut'un Jerome'nin yerine ileri uçta yine Kamil Wilczek'e göreve vermesi bekleniyor.