GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
7 Kasım 2023 Salı 12:34

Özgür Özel'e İzmir'de büyük sevgi...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa'ya yapacağı ziyaret öncesi İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda pankartlarla ve tezahüratlarla coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. 

SONKALEİZMİR-CHP'nin 38. Olağan Genel Kurultayı'nda Kemal Kılıçdaroğlu'nu geride bırakarak yeni genel başkan olan Özgür Özel'e İzmir'de büyük sevgi gösterisinde bulunuldu. Özel'e memleketi Manisa'ya yapacağı ziyaret öncesi Adnan Menderes Havalimanı'nda karşılama töreni yapıldı.
 


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve partililer İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda hazır bulundu. Özgür Özel, pankartlarla ve tezahüratlarla karşılandı. 

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın değişimin öncülerinden biri olduğu İzmir'de Karşıyaka Spor Kulübü taraftarları da havalimanındaydı. Yeşil-kırmızılı taraftarlar "Kaf-Kaf" çekerek Özgür Özel'e sürpriz yaptı.
Başkan Soyer ile birlikte coşkulu kalabalığın arasından güçlükle çıkan Özgür Özel, Manisa'ya gitmek üzere yola çıktı. Öte yandan kalabalıkta bazı partililerin fenalık geçirdiği gözlendi.