GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
8 Mayıs 2023 Pazartesi 16:14

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir boşandı!

Oyuncu Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç Adalar Adliyesi'nde görülen duruşma ile tek celsede boşandı.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç 28 Ağustos 2022’de nikâh masasına oturmuş ve  evliliklerinin 8. ayında ortak bir açıklama yaparak boşanma kararı aldıklarını duyurmuştu.

Özdemir ve Koç çiftinin boşanma davası saat 14.00’da Adalar Aile Mahkemesi’nde başladı.

Evlilikleri 1 seneyi geçmediği için dava çekişmeli boşanma davası olarak görüldü.

Duruşmaya Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç katılırken, avukatları hazır bulundu. Duruşmada tanık olarak Zeynep Bastık’ın eski eşi Tolga Akış dinlendi. Yarım saat süren duruşmanın ardından kararını açıklayan mahkeme Özdemir ve Koç’un boşanmalarına karar verdi. Duruşma sonrasında gazetecilerin sorularını cevaplayan Oğuzhan Koç anlaşmalı olarak boşandıklarını söyledi.

“EVLİLİĞİMİZİ YÜRÜTEMEDİK”

Çift, geçen günlerde Instagram hesaplarından yaptıkları ortak açıklamada “Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp sona erdirme kararı aldığımız doğrudur. Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın, ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor; onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz. Siz basın mensubu arkadaşlarımızın da bu sürece aynı hassasiyetle yaklaşmasını önemle rica ediyoruz” ifadelerini kullanmıştı.