GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
20 Ağustos 2021 Cuma 10:09

Notere giderken gasp edildi!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde Y.T. , satın almak için anlaştığı arazinin devir işlemlerini yapmak üzere notere giderken 2 kişi tarafından bıçak zoruyla gasp edildi.

Olay, İzmir'in Kemalpaşa ilçesi Bağyurdu Mahallesi'nde meydana geldi. Y.T adlı kişi, kendisini M.Ç. olarak tanıtan bir şahıs ile Gökçekurt Mahallesi'nde bulunan bir arazi alımı için anlaştı. Y.T., arazinin devir işlemleri için notere gitmek üzereyken 2 şahıs tarafından bıçak zoruyla yağmalandığı gerekçesiyle İzmir İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan Kemalpaşa Bağyurdu Jandarma Karakol Komutanlığı'na başvurdu.

Kemalpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, başlatılan inceleme sonucu olayı N.U. ve A.Y isimli şahısların gerçekleştirdiğini tespit etti. Ekipler, şüphelilerden N.U'yu gözaltına aldı. Manisa Turgutlu ilçesinde ikamet ettiği öğrenilen A.Y'nin yakalanması için ise çalışmalar sürüyor.

Gözaltına alınan N.U'nun evinde yapılan aramaDA 19 bin 500 TL, 1 ruhsatsız tabanca, 23  tabanca mermisi, 45 altın görünümlü materyal, 11 sahte altın bilezik ve 5 adet 22 ayar altın bilezik ele geçirildi.