GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
26 Nisan 2022 Salı 10:46

Narlıdere'nin mezarlıkları bayrama hazır!

Narlıdere sınırları içerisinde bulunan Yukarı Narlıdere Mezarlığı, Aşağı Narlıdere Mezarlığı ve Yeni Köy Mezarlığı’nda kapsamlı temizlik yapıldı. Narlıdere Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekiplerin yaptığı temizlik ile mezarlıklar, Ramazan Bayramı’na hazırlandı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı’nın “Mezarımı Temiz Tut” projesi, kapsamında Narlıdere Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Narlıdere'deki mezarlıklarda detaylı temizlik çalışması yapıldı. Temizlik çalışmalarına İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı Yöneticileri ile Narlıdere Belediyesi Başkan Yardımcısı Çağrı Sofu da katıldı. Narlıdere’deki üç ayrı mezarlık da Ramazan Bayramı için ziyarete hazır hale getirildi. 

‘DAYANIŞMA İLE KENTİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ’
Mezarlıkların düzenli olarak temizlendiğini belirten İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Hülya Şahin, “Narlıdere’de bulunan 3 ayrı mezarlığın temizliğini toplamda 100’e yakın personel ile birlikte gerçekleştirdik. Sadece bayram için değil, her zaman mezarlıkların temizlik ve bakım çalışmalarına özen gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın en sevdiklerini emanet ettiği mezarlıkların her daim temiz tutulması gerekiyor” dedi.  


Narlıdere Belediye Başkanı Çağrı Sofu ise, “İlçe sınırlarımızda bulunan Yukarı Narlıdere Mezarlığı, Aşağı Narlıdere Mezarlığı ve Yeni Köy Mezarlığı’nda çok kapsamlı bir çalışma yaptık. İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı Ekipleri ile Narlıdere Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ile ortak bir çalışma gerçekleştirdik. Mezarlıkları sadece bayram için değil zaman temiz tutmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.